Werkwijze

ONZE WERKWIJZE

Is jouw badkamer ook toe aan een volledige renovatie?

Badkamerrenovatie DC voert uw badkamerrenovatie uit met een duidelijke werkwijze. Ben je geinsteresseerd in onze weldoordachte manier van werken? Lees op deze pagina hoe wij te werk gaan en kom meteen te weten hoe wij aan je complete badkamerrenovatie zullen werken.

badkamerrenovatie
badkamerrenovatie
badkamerrenovatie
badkamerrenovatie

Een duidelijk stappenplan voor een zorgeloze badkamerenovatie

Eerste contact en advies: Alles begint met een kennismakingsgesprek. We komen langs om je ideeën te bespreken en we denken mee met jou voor het beste resultaat. Of het nu gaat over premies, inrichting, verwarming, verlichting of materiaalkeuze… alles begint met een goed advies. Wij nemen graag de tijd om te luisteren naar uw wensen.

Ontwerp op maat: Uw droombadkamer verwezenlijken is onze missie. Wij luisteren en ontwerpen de badkamer van uw dromen.

Realistisch 3D plan: Indien gewenst maken wij een realistisch 3D plan van uw nieuwe badkamer. Zo krijgt u vooraf een duidelijk inzicht in de uiteindelijke afwerking.

Duidelijke planning: Na akkoord maken wij een duidelijke planning van het verloop van uw badkamerrenovatie.

Heldere communicatie: Badkamerrenvatie DC staat voor een duidelijke communicatie en correcte afhandeling van uw verbouwing. Wij zijn ervan overtuigd dat heldere communicatie bijdraagt tot het succes van uw project.

Afbraak oude badkamer: De eerste werken in een badkamerrenovatie zijn de afbraakwerken. Wij doen alle demontage- en afbraakwerken met onze eigen bekwame vakmensen.

Sanitair renovatie: De vernieuwing van de sanitaire toestellen door nieuw kwalitatief en comfortabel sanitair met een hoog rendement.

Elektriciteit renovatie: Kleine en grote elektriciteitswerken die bijdragen tot een geslaagde badkamerrenovatie voeren wij voor u uit in eigen beheer.

Verwarming renovatie: Misschien wel een belangrijke meerwaarde voor uw badkamer waar u nog niet bij stil hebt gestaan?

Afwerking: Wat eerst opvalt bij het aanschouwen van een badkamer zijn de details. Daarom schenken wij extra aandacht aan de afwerking.