Badkamerrenovatie

UW BADKAMER RENOVEREN

Wilt u uw badkamer renoveren of bent u aan het bouwen en wenst u volledig nieuwe badkamer te laten plaatsen?

Het team van Badkamerrenovatie DC zorgt voor alle werken van A tot Z. We realiseren budgetvriendelijke badkamerrenovaties, maar ook high-end renovaties met o.a. marmer afwerking.

Wij kunnen de badkamer van uw dromen creëren. Of het nu gaat om een ​​ontspannend spa-achtige badkamer in een buiterverblijf of een stijlvolle en functionele huisbadkamer die een geweldige indruk maakt, u bent bij u ons altijd aan het juiste adres!

VOLLEDIGE RENOVATIE VAN UW BADKAMER

Wanneer u uw badkamer renoveert investeert u in een verbetering waarvan u nog heel lang geniet van zult hebben.

De badkamer groeit meer en meer uit tot een centrale plek in huis. Hier spoelt men stress en zorgen van zich af. Een badkamer is vandaag dan ook zoveel meer dan enkel een functionele ruimte. Wilt ook u uw huidige badkamer (geheel of gedeeltelijk) in een nieuw kleedje steken en er een aangename ontspanningsruimte of zelfs een wellness badkamer van maken? Samen realiseren wij uw droombadkamer.

badkamerrenovatie

Badkamer in marmer

Wenst u graag een high-end badkamer uitstraling met klasse? Dan hebben wij dé oplossing voor u: marmer! Deze afwerking past in elke badkamer en straalt luxe uit. Uw badkamer zal letterlijk uniek zijn! 

Marmer is tijdloos en elegant en kan daarom perfect gebruikt worden in de hele badkamer, of eventueel als accentmuur op de vloer of wand.

Voordelen van marmer in de badkamer:

  • Marmer makkelijk te onderhouden.
  • Vuil gaat er meteen af en het neemt geen oliën, zuren of andere substanties op.
  • Hardnekkige kalkaanslag van het water in de douche maakt ook absoluut geen kans bij keramische marmer!
badkamerrenovatie

ONZE TROEVEN

Zorgeloos uw badkamer laten renoveren? Kies voor één aanspreekpunt: Badkamerrenovatie DC uit Huldenberg.

Zo zijn alle aspecten van uw renovatiewerken voor onze rekening en hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij zorgen dat alles naadloos op elkaar afgestemd is en dat is voor u een enorme geruststelling.

Van afbraak tot het installeren van nieuwe leidingen, sanitair en verwarming tot het plaatsen van uw nieuwe badkamertegel voor vloer en wand en de elektriciteits- en schilderwerken. Zo bespaart u tijd en geld en hoeft u uw badkamer niet lang te missen.

  • Een hoge kwaliteit van uitvoering tot in de kleinste details;
  • Een unieke en specifieke op maat gemaakte badkamer;
  • Ruim gamma keuze bij onze leveranciers (tegels, scheidingswanden, vloer, plafond, verwarming, elektriciteit, ventilatie, sanitair, …);
  • Een brede kennis van het sanitaire assortiment en trends op dit gebied;
  • Een grote zorg voor netheid, discretie en respect;
  • Het respecteren van deadlines en de specificaties: we doen er alles aan om te beginnen en eindigen op de aangekondigde data, zonder verborgen extra’s;
  • Een beschikbaarheid en know-how die ons bezoek aan u een gelukkige ervaring voor u en voor ons zal maken.