Badkamerrenovatie Zoutleeuw

Badkamerrenovatie Zoutleeuw


Uw badkamerrenovatie in Zoutleeuw volledig naar uw wens

Badkamerrenovatie Zoutleeuw: wilt u uw badkamer renoveren of een volledig nieuwe laten plaatsen? Voldoet uw huidige badkamer niet aan uw wensen of behoeftes? Dan is uw badkamer inderdaad toe aan een renovatie. Badkamerrenovatie DC verzorgt uw badkamerrenovatie in Zoutleeuw van A tot Z. 

Badkamerrenovatie Zoutleeuw

Leider in badkamerrenovaties regio Zoutleeuw

 

Wij renoveren badkamers van alle soorten en groottes in regio Zoutleeuw & omstreken. Van kleine badkamers tot ruime badkamers, kleedkamers, doucheruimtes, badkamers in sportverenigingen of bedrijven tot aangepaste badkamers voor zorgbehoevenden.

Samen begeleiden wij u vanaf het begin van het project tot het einde van het werk. Ieder aspect van elke badkamerrenovatie wordt altijd door onze eigen bekwame en ervaren vakmensen uitgevoerd. Zo kunnen wij u een kwaliteitsservice en onberispelijke afwerking garanderen. Onze vakmannen zijn gepassioneerd over hun werk en respecteren deadlines en doen er alles aan om uw project van begin tot einde te voltooien.

Leuke tip: als u bv. een zonneboiler bijneemt voor de verwarming van uw water, kan u aanspraak maken op extra premies voor sanitair.

badkamerrenovatie