Badkamerrenovatie Boortmeerbeek

Badkamerrenovatie Boortmeerbeek


Uw badkamerrenovatie in Boortmeerbeek volledig naar uw wens

Badkamerrenovatie Boortmeerbeek: wilt u uw badkamer renoveren of een volledig nieuwe laten plaatsen? Voldoet uw huidige badkamer niet aan uw wensen of behoeftes? Dan is uw badkamer inderdaad toe aan een renovatie. Badkamerrenovatie DC verzorgt uw badkamerrenovatie in Boortmeerbeek van A tot Z. 

Badkamerrenovatie Boortmeerbeek

Leider in badkamerrenovaties regio Boortmeerbeek

 

Wij renoveren badkamers van alle soorten en groottes in regio Boortmeerbeek & omstreken. Van kleine badkamers tot ruime badkamers, kleedkamers, doucheruimtes, badkamers in sportverenigingen of bedrijven tot aangepaste badkamers voor zorgbehoevenden.

Samen begeleiden wij u vanaf het begin van het project tot het einde van het werk. Ieder aspect van elke badkamerrenovatie wordt altijd door onze eigen bekwame en ervaren vakmensen uitgevoerd. Zo kunnen wij u een kwaliteitsservice en onberispelijke afwerking garanderen. Onze vakmannen zijn gepassioneerd over hun werk en respecteren deadlines en doen er alles aan om uw project van begin tot einde te voltooien.

Leuke tip: als u bv. een zonneboiler bijneemt voor de verwarming van uw water, kan u aanspraak maken op extra premies voor sanitair.

badkamerrenovatie