Badkamer renovatie Heverlee

Badkamer renovatie Heverlee – Badkamers Heverlee


UW Badkamer renovatie in Heverlee volledig naar uw wens

Renovatie badkamer Heverlee: wilt u uw badkamer renoveren of een volledig nieuwe laten plaatsen? Voldoet uw huidige badkamer niet aan uw wensen of behoeftes? Dan is uw badkamer inderdaad toe aan een renovatie. Badkamers DC verzorgt uw badkamer renovatie in Heverlee van A tot Z. 

Badkamer renovatie Heverlee

Leider in renovatie badkamers regio Heverlee

Renovatie badkamer Heverlee: badkamer renovatie van alle soorten en groottes in regio Heverlee & omstreken, daar zijn we specialist in. Van kleine badkamers tot ruime badkamers, kleedkamers, doucheruimtes, badkamers in sportverenigingen of bedrijven tot aangepaste badkamers voor zorgbehoevenden.

Samen begeleiden wij u vanaf het begin van het project tot het einde van het werk. Ieder aspect van elke badkamer renovatie wordt altijd door onze eigen bekwame en ervaren vakmensen uitgevoerd. Zo kunnen wij u een kwaliteitsservice en onberispelijke afwerking garanderen. Onze vakmannen zijn gepassioneerd over hun werk en respecteren deadlines en doen er alles aan om uw project van begin tot einde te voltooien.

Leuke tip: als u bv. een zonneboiler bijneemt voor de verwarming van uw water, kan u aanspraak maken op extra premies voor sanitair voor de renovatie van uw badkamer te Heverlee.

badkamerrenovatie